Over ons

De praktijk

Mondhygiënistenpraktijk IJsselstein is een frisse praktijk die gespecialiseerd is in het onderhouden van uw gebit en tandvlees waarbij uw wensen centraal staan.  Wij behandelen volwassenen en kinderen en omdat we de tijd voor u nemen zijn angstige patiënten aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk dat patiënten ons met een gerust hart kunnen bezoeken, en dat zij met een stralende en gezonde mond de praktijk verlaten. 

Voor een bezoek aan onze praktijk heeft u geen verwijzing nodig. U kunt dus altijd een afspraak maken.

Persoonlijke kwaliteitszorg

Wij investeren regelmatig in voldoende nascholing. Dit om garant te staan voor kwaliteit, professionaliteit en deskundigheid. Wij zijn lid van de beroepsvereniging, de NVM en zijn ingeschreven in het KwaliteitsRegisterMondhygiënsten, het KRM. Hierdoor voldoen wij aan de kwaliteitsnorm van ons vak en blijft ons handelen en zijn onze adviezen gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke onderzoeken en inzichten. 

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en een prettige, informele sfeer. We nemen daarom ruim de tijd voor u, luisteren zorgvuldig naar uw mondklachten en wensen en doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk te helpen.